O relație nu te va salva

Să aștept pe altcineva – ori să aștept ca altcineva – să-mi facă viața mai frumoasă, sau mai împlinită, sau mai satisfăcătoare mă aruncă într-o stare continuă de inactivitate. Kathleen Tierney Andrews

Multe femei cred că au nevoie de un bărbat lângă ele pentru a se simți complete și împlinite. Într-un fel, societatea ne condiționează să credem că suntem cumva incompleți până când ne căsătorim.

Ideea că o relație te va completa sau te ”va salva” să nu te mai simți singură este greșită. Din contră exact opusul este adevărat. Nimic din exteriorul tău nu îți poate oferi un sentiment de siguranță sau de împlinire. Totul pornește din interiorul tău.

Înțelege că ești completă și împlinită acum. Ai încredere în tine și toate obiceiurile sufocante și obsesive dacă le aveai vor dispărea. Și nu uita că ești perfect capabilă să experimentezi și singură fericirea și împlinirea.

Tot ce ai de făcut este să începi să-ți trăiești viața ca și cum contezi. Ca și cum ești importantă. O atitudine de tipul prezentul este tot ce am înseamnă irezistibilitate maximă.

Nu te mai abține de la a investi în sănătatea ta, în cariera ta, în casă doar pentru că ești singură și crezi că aceste lucruri se vor rezolva când va apărea Făt Frumos. Poate tocmai lucrul acesta îl ține departe de tine.

Trăiește fiecare zi cu entuziasm, ca și cum prezentul este tot ce ai și atunci o să te simți fericită și împlinită.

Advertisements
This entry was posted in Relationships and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s