Ce carte citești acum ?

Eu tocmai am început Secretele minții de milionar de T. Harv Eker . ”Dați-mi 5 minute și … vă pot prezice viitorul financiar pentru tot restul vieții.” Eker pleacă de la premisa că nu lucrurile pe care le știm ne împiedică să avem succes, ci lucrurile despre care avem o părere incorectă reprezintă cel mai mare obstacol. Tiparul financiar pe care îl avem trebuie să fie setat pentru succes . Totul pornește din interiorul nostru. Merită citită.

O carte mă face să trăiesc o a doua viață. Mă face să experimentez stări, emoții, trăiri, să mă identific cu personajul uneori. Mă învață și îmi explică lucruri pe care nu le înțeleg. În general prefer cărțile de dezvoltare personală și cele care mă motivează . Cele de psihologie care mă ajută să înțeleg oamenii mai bine. Dar și ficțiunea care mă face să stau cu sufletul la gură alături de personaje.

Tu ce citești în perioada asta ? Dacă ai vreo carte care ți-a plăcut atât de mult încât ai recomanda-o, te rog , nu ține doar pentru tine. Abia aștept să am câteva cărți pe listă de citit.

This entry was posted in Books, Music & Movies and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s