Time for white

Femeile se gândesc la toate culorile, mai puțin la absența culorii. Am spus că negrul e totul. La fel și albul . Frumusețea lor e absolută. Reprezintă armonia perfectă.  spunea Coco Chanel

Culoarea alb semnifică puritatea, compasiunea și este un simbol al păcii. Persoana care îndrăgește această culoare este bună și blândă. . Oamenii care poartă culoarea alb au tendința de a se sacrifica pentru cei din jur, punându-i întotdeauna pe primul plan. Semnifică optimism. Asta se zice despre cei care iubesc culoarea alb.

Ajută la limpezirea gândirii și ne încurajează să depășim obstacole. Albul este o culoare care evocă puritatea gândurilor și acțiunilor și marchează un nou început.

În Occident albul este culoarea tradițională purtată de mirese. Grecii antici dormeau în haine albe pentru a visa frumos.

Iubesc albul. De la haine, la accesorii, la mașini la orice. Parcă dacă e alb e altfel. Mă și imaginez dacă văd o mașină albă … pfff … e de 10 ori mai frumoasă. De aici și Timeforwhite.

Mă întreb dacă fiecare dintre noi are o anumită culoare la care să ”vibreze” … Sau dacă își schimbă culorile în funcție de perioadă, de stare.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s